УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Журнал "Нотаріат України" № 4(27) читайте онлайн

29 грудня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Шановні нотаріуси, читачі журналу "Нотаріат України!

 

ЗАВАНТАЖИТИ

     Напередодні новорічних та різдвяних свят ми підбиваємо підсумки року минулого: згадуємо все те, що спіткало нас протягом 365 днів. Кожен з нас, аналізуючи свої перемоги і досягнення, переконаний, що попереду — нові «горизонти», випробування та здобутки.

   Яким видався цей рік для Нотаріальної палати України і які події ознаменували для нотаріальної спільноти 2017 рік і присвячений останній номер журналу «Нотаріат України» у цьому році.

    На сторінках рубрики "Нотаріат у фокусі" цього номера журналу згадаємо ключові моменти у розвитку професійного нотаріального самоврядування та нагадаємо про ті хвилини приємного і незабатнього спілкування з колегами на спільних заходах НПУ.

    У рубриці "Гаряча лінія" на Вас чекають відповіді на актуальні запитання нотаріусів, що надходили до аналітично-методичного відділу НПУ для надання роз'яснень. А ось персонажем рубрики "Обличчя нотаріату" цього разу стала київський нотаріус, переможниця конкурсу "Молодий нотаріус 2017 року" Юлія Петутіна. Читайте її інтерв'ю на сторінках грудневого видання.

    Про підсумки роботи відділень НПУ на місцях та їхні здобутки у році, що минає, а також привітання колег з Новим роком та Різдвом Христовим читайте також у цьому номері.

    Запрошуємо до прочитання кожної сторінку журналу, адже на Вас чекає багато іншої цікавої і корисної інформації.

  

  З повагою, редакція журналу

 

 

 

Кількість переглядів: 8722

Архів публікацій