УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Володимир Марченко бере участь у І Харківському міжнародному юридичному форумі

04 жовтня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Президент НПУ Володимир Марченко перебуває у Харкові з робочим візитом на запрошення організаторів І Харківського міжнародного юридичного форуму взяти участь у його роботі.

Нагадаємо, що 3 жовтня 2017 року у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого стартував І Харківський міжнародний юридичний Форум «Право та проблеми сталого розвитку в глобалізованому світі».

Захід організовано Харківською обласною державною адміністрацією, Національною академією правових наук України, Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» і Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

У роботі Форуму беруть участь досвідчені політики, урядовці та науковці зі світовим ім’ям з Австрії, Бельгії, Білорусі, Болгарії, Великої Британії, Грузії, Данії, Естонії, Індії, Ірландії, Канади, Литви, Польщі, Словаччини, США, Туреччини, України, ФРН, Чехії, Швейцарії, Швеції, співробітники міжнародних організацій, структурних підрозділів ЄС, відомі правозахисники і представники юридичного бізнесу.

4 жовтня відбуваються заходи панельної дискусії на тему:
"СВІТ БЕЗ КОРУПЦІЇ: МІФ ЧИ РЕАЛЬНІСТЬ?"

СПІКЕРИ
Артем Ситник, директор Національного антикорупційного бюро України.
Ярослав Юрчишин, виконавчий директор «Transparency International Ukraine», Співголова Ради Реанімаційного Пакету Реформ.
Роберт Сіверс, незалежний експерт програми розвитку ООН, директор департаменту антикорупційного законодавства та з питань юстиції і безпеки Міністерства юстиції України.
Михайло Буроменський, голова делегації України в GRECO, аудитор Національного антикорупційного бюро України, доктор юридичних наук, професор та член-кореспондент Національної академії правових наук України.
Томас С. Райс, PhD, професор – професор Університету імені Вашингтона та Лі (м. Лексінгтон, Вірджинія, США).
Томас Крюссман, доктор права, професор – менеджер проекту з антикорупційної освіти у Кавказькому та Чорноморському регіонах за програмою імені Жана Моне, що підтримується Європейською комісією.
Роксана Брату, PhD – координатор Дослідницької Асоціації з глобальної та європейської антикорупційної політики, Школа слов’янських та східно-європейських студій Університетського коледжу Лондону (Велика Британя).
Олексій Ілляшенко, к. ю. н. – заступник начальника Управління з питань запобігання корупції та проведення люстрації Національної поліції України. 
Магнус Оман, старший радник з питань політичних фінансів і Директор Регіонального бюро Європи Міжнародної фундації виборчих систем (IFES)
Танел Керікмяе, PhD, професор – директор Школи права Талліннського технологічного університету, професор Жана Моне, член робочої групи з верховенства права Академії Фольке Бернадотта (Естонія)
Оксана Нестеренко, виконавчий директор Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції в Україні Національного університету «Києво-Могилянська академія»
Сергій Бондаренко – голова Наглядової ради та Президент Групи компаній «ЛІГА». Освіта: Харківський політехнічний інститут та аспірантура в Інституті Кібернетики НАН України ім. Глушкова.

Форум триватиме до 6 жовтня включно. У ході наступних двох днів розглядатимуться такі теми:
"Право на справедливий суд: європейська традиція та український контекст" та "Правові засади екологічної та продовольчої безпеки: проблеми імплементації міжнародних стандартів"

Детальніше: http://legalforum.nlu.edu.ua/

Кількість переглядів: 1503

Архів публікацій