УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

06 липня 2016 року відбулася робоча зустріч Президента НПУ Марченка В.М. з Головою Комісії НПУ з розвитку фізичної культури, спорту, творчості та мистецтва Поліщуком А.О.

06 липня 2016
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

06 липня 2016 року відбулася робоча зустріч Президента НПУ Марченка В.М. з Головою Комісії НПУ з розвитку фізичної культури, спорту, творчості та мистецтва Поліщуком А.О. з метою обговорення актуальних питань пов’язаних з проведенням IV Спартакіади серед представників регіонів НПУ, яка відбудеться 02-03 вересня 2016 року в місті Мелітополі Запорізької області.

Зважаючи на активність членів Комісії НПУ з розвитку фізичної культури, спорту, творчості та мистецтва, а також вагомий внесок як в розвиток нотаріального самоврядування так і в згуртування нотаріальної спільноти Голова Комісії НПУ звернувся з проханням до Голів відділень НПУ фінансово підтримати Комісію НПУ з розвитку фізичної культури, спорту, творчості та мистецтва в проведенні зазначеного заходу.

Під час зустрічі було погоджено, що питання пов’язані з фінансовим забезпечення функціонування Комісії НПУ з розвитку фізичної культури, спорту, творчості та мистецтва повинні бути передбачені на рівні виконання статутних завдань НПУ шляхом внесення відповідних змін до Статуту НПУ, щоб при складанні та погодженні кошторису доходів та видатків НПУ на рік Рада НПУ мала регламентовані підстави це зробити.

Також було звернено увагу на необхідність активізації погашення заборгованості по сплаті членських внесків і про необхідність проведення активної роботи над статутними документами НПУ.

Перемога буде!

Кількість переглядів: 638

Архів публікацій