УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

31 травня 2014 року відбулося урочисте відкриття Відділення НПУ в Дніпропетровській області

11 червня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Шановні колеги, дорогі друзі!

З радістю повідомляємо про відкриття офісу Відділення Нотаріальної палати України в Дніпропетровській області за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Куйбишева, буд. №2, урочистість з нагоди якого відбулася 31 травня 2014 року. Будівля, в якому розмістився офіс, є пам’яткою архітектури й має спеціальну назву «Будинок вчених»; розташований в історичній частині міста Дніпропетровська, з якої починалося будівництво міста наприкінці ХVII століття. На відкритті мали честь бути присутніми начальник Головного управління юстиції в Дніпропетровській області Маньковський Леонід Костянтинович, начальник управління з питань фінансового, матеріально-технічного забезпечення та бухгалтерського обліку Головного управління юстиції в Дніпропетровській області Дудін Тимофій Миколайович, члени Правління відділення Нотаріальної палати України в Дніпропетровській області. Перше засідання Правління відбулося в цей же день.

{igallery id=1086|cid=4|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

Саме з цього моменту ми розпочинаємо новітню історію з розвитку професійної самоврядної організації нотаріусів у Дніпропетровській області із започаткування в нашому офісі проведення спільних зустрічей нотаріусів та їх помічників, різноманітних освітніх заходів, дискусійних клубів, а також можливості нотаріусів із різних міст області об’єднуватися в неформальні клубні заходи задля обговорення актуальних питань формування єдиної нотаріальної практики та поширення соціальних проектів серед нотаріальної спільноти.

Левову частину із матеріально-технічного забезпечення нашого відділення взяв на себе головний офіс Нотаріальної палати України (м. Київ). За допомогою злагодженої роботи всіх працівників київського офісу НПУ та приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Батової Людмили Григорівни, дякуючи якій ми змогли на безоплатній основі доставити меблі та техніку із Києва до Дніпропетровська, в місячний термін з дати офіційної реєстрації нашого відділення, - двері офісу вже відкриті перед усіма колегами.

Атмосферу робочої обстановки офісу мальовничо доповнили художні витвори приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Рудченко Олександри Віталіївни та фотокартини рідного міста із колекції приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу Михайлець Ксенії Олександрівни.

Такі перетворення були б неможливі без демократичних змін, які увійшли в нашу професійну організацію з моменту затвердження на початку 2014 року Статуту НПУ в новій редакції, прийняттям якого регіональні відділення отримали змогу формувати місцеві бюджети завдяки поверненню на свої рахунки 50 відсотків від загальних членських внесків нотаріусів області. Також Статутом затверджена нова прозора система самоврядування в нашій організації, яка відповідає загальній політиці держави, направленої на децентралізацію влади, що позитивно впливає на загальну систему керівництва НПУ.

Будемо раді плідно співпрацювати із усіма регіональними відділеннями Нотаріальної палати України задля підняття престижу професії нотаріуса в суспільстві та об’єднання спільних зусиль членів професійної самоврядної організації нотаріусів щодо її подальшого розвитку.

З повагою,
Голова Відділення НПУ в Дніпропетровській області
Кохан Ганна Леонідівна

 

Кількість переглядів: 962

Архів публікацій