УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

15 червня 2016 року відбулася робоча зустріч Президента НПУ Марченка В.М. з представниками Світового банку

16 червня 2016
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

15 червня 2016 року відбулася робоча зустріч Президента НПУ Марченка В.М. з провідним спеціалістом Світового банку з питань державного управління паном Амітабха Мухарджи (Індія), радником пані Ева Марія Меліс (Німеччина), старшим спеціалістом державного сектору пані Руксандру Бурдеску (Румунія) щодо розвитку професії нотаріуса в Україні.

Під час зустрічі Президент НПУ зупинився на пріоритетних напрямках розвитку нотаріату в Україні. В ході розмови основна увага була зосереджена на розширенні повноважень нотаріуса у сфері державної реєстрації нерухомості та бізнесу, на роботі з Державними та Єдиними електронними реєстрами.

Під час зустрічі було проговорено питання процесу розвитку судової реформи в Україні та використання потенціалу нотаріусів за рахунок трансформації наказного провадження.

Пан Амітабха Мухарджи подякував за плідну та змістовну бесіду, підкресливши розуміння та важливу роль нотаріату України в побудові громадського суспільства. Було досягнуто домовленість про ще одну зустріч у вересні 2016 року щодо безпосередньої роботи у співпраці з командою «The World bank» щодо вдосконалення методології визначення рейтингів країн з метою включення об’єктивного якісного показника, заснованого на правовій безпеці в контексті розділів про відчуженні та реєстрації нерухомості та реєстрації «бізнесу» в Україні за безпосередньої участі нотаріуса.

Кількість переглядів: 683

Архів публікацій