УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

17 червня 2016 року відбудеться робоча нарада за участю представників Департаменту Державної реєстрації та нотаріату Мін’юсту, Державного підприємства «Національні інформаційні системи» та Нотаріальної палати України

17 червня 2016
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

 

17 червня 2016 року о 10 годині за адресою м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 15, кімната 1202 відбудеться робоча нарада за участю представників Департаменту Державної реєстрації та нотаріату Мін’юсту, Державного підприємства «Національні інформаційні системи» та Нотаріальної палати України з метою обговорення шляхів вирішення актуальних питань, порушених у Резолюції позачергового З’їзду нотаріусів України від 22- 23 квітня 2016 року щодо стороннього втручання до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно за допомогою логіна, пароля та ключа електронного цифрового підпису нотаріуса.

Від Нотаріальної палати України участь у проведенні спільного заходу візьмуть голова Комісії НПУ з питань запобігання та протидії кіберзлочинності Козаєва Н.М., голова Відділення НПУ у м. Києві Сидоренко А.В., член правління Відділення НПУ у м. Києві Оніщук О.М.

Кількість переглядів: 647

Архів публікацій