УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Усі новини нотаріату – на офіційній Facebook-сторінці Нотаріальної палати України

26 лютого 2018
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

 

Запрошуємо підписатися на офіційну сторінку Нотаріальної палати України у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/NotaryChamberUA/, щоб завжди бути в центрі подій нотаріату!

Ми будемо інформувати Вас про важливі новини та події, що стосуються нотаріальної діяльності та професійного самоврядування,  знайомити з персоналіями українського нотаріату, повідомляти про важливі заходи та інформувати про роботу НПУ.

Офіційне представництво НПУ в Facebook – один із комунікаційних інструментів, які ми оновлюємо для покращення діалогу з нотаріусами, підвищення якості інформування нотаріальної спільноти та громадян.

Вже працює оновлений сайт Нотаріальної палати України http://npu.org.ua/news/prezentuyemo-onovlenij-sajt-notarialno%D1%97-palati-ukra%D1%97ni/, і надалі модернізація наших засобів комунікацій буде продовжуватися.

Підписуйтесь на нашу Facebook-сторінку https://www.facebook.com/NotaryChamberUA/, слідкуйте за оновленнями сайту http://npu.org.ua/ та першими дізнавайтеся найактуальнішу інформацію про нотаріат!

Відео-презентація

Кількість переглядів: 2635

Архів публікацій