УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Брейн-ринг серед студентів юридичних факультетів м.Чернігова

13 жовтня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

7 жовтня 2014 року в рамках Всеукраїнського тижня правових знань, присвяченого професійному святу Дню юриста, на базі  Чернігівського інституту ім. Героїв Крут МАУП  був проведений брейн-ринг з правознавства серед студентів юридичних факультетів вузів міста Чернігова.

Долучились до правової  освіти молоді й досвідчені правники - в журі як судді-арбітри окрім викладачів з кафедри «Правознавство»  були  запрошені  Голова відділення Нотаріальної палати України в Чернігівській області Красногор Олександр Володимирович та  Заступник  начальника Головного управління юстиції у Чернігівській області Бобруйко Володимир Анатолійович.

Під час проведення заходу молодь активно спілкувалася з досвідченими правниками та отримувала відповіді на всі поставлені питання правового характеру. По закінченні брейн-рингу конкурсною комісією  були визначені переможці, яким Голова комісії вручив дипломи та цінні призи за зайняті призові місця.

Тож, отримавши позитивні емоції, поділившись та обмінявшись досвідом,  студенти, викладачі та запрошені гості  подякували один одному за плідну зустріч та вирішили й надалі продовжувати добру традицію проведення подібних заходів.

Користуючись нагодою, гості щиро привітали викладачів та всю студентську молодь з професійним святом – Днем юриста.

Голова відділення
Нотаріальної палати України
в Чернігівській області                                                          О.В. Красногор

Кількість переглядів: 879

Архів публікацій