УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

ДЛЯ НОТАРІУСІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ СПАДКОВОГО ПРАВА - Новини з регіонів

17 лютого 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

16 лютого 2017 року відділенням Нотаріальної палати України в Рівненській області спільно з головним територіальним управлінням юстиції у Рівненській області проведено семінар для приватних та державних нотаріусів Рівненської області на тему: «Проблемні питання оформлення спадщини у нотаріальній практиці. Актуальні питання нотаріату і нотаріальної діяльності».  
   Предметом лекції стали питання встановлення нотаріусами місця відкриття спадщини, правильності обрахування строків, посвідчення договорів про зміну черговості спадкування, розміру часток у спадщині, поділу спадкового майна, правильне застосування положень закону про спадкування за правом представлення та спадкової трансмісії, обрахування та оформлення обов’язкової частки у спадщині, застосування форм свідоцтв та посвідчувальних написів та інші важливі питання.
Спікерами заходу стали: голова відділення Нотаріальної палати України в Рівненській області Інна Бернацькадержавний нотаріус, завідувач Шістнадцятої Київської державної нотаріальної контори Марія Шапченко, заступник начальника головного територіального управління юстиції в Рівненській області Наталія Яцюк, представник Рівненської філії ДП «Національні інформаційні системи» Наталія Клименко.
    Сподіваємось, що семінар був корисним для нотаріусів та засвідчив прагнення нотаріальної спільноти створити міцну базу для запровадження єдиної нотаріальної практики серед нотаріусів як Рівненської області так і України в цілому. 
Нотаріуси висловили подяку організаторам заходу та лекторам за високопрофесійну роботу та участь у семінарі.

 ДЕТАЛЬНІШЕ

 

 

Кількість переглядів: 754

Архів публікацій