УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

До уваги членів нотаріальної палати!

23 квітня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Своїм листом від 17 квітня 2014 року Нотаріальна палата України звернулась до Голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики Писаренка В.В. з проханням залучити до обговорення законопроекту за № 0985 від 12.12.2012 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оформлення спадщини» представників нотаріальної спільноти.

Зазначене звернення викликано необхідністю надання народним депутатам України вичерпної інформації щодо всіх можливих ризиків ухвалення такої редакції законопроекту № 0985.

Нотаріальна палата України, зважаючи на наполегливість окремих народних депутатів України у їхньому бажанні винести на голосування у Верховній Раді України запропоновану редакцію законопроекту, вже неодноразово виступала з обґрунтуванням недоцільності та безперспективності таких законодавчих ініціатив.

З метою об’єднання наших зусиль прошу всіх членів Нотаріальної палати України взяти активну та безпосередню участь в організації та проведенні зустрічей із народними депутатами України та представниками місцевого самоврядування для доведення до їхнього відома нашої позиції.

Дякуємо за співпрацю.

 

Кількість переглядів: 1093

Архів публікацій