УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

До уваги членів Нотаріальної палати України!

14 квітня 2016
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

 

Членам

Нотаріальної палати України

Інформація

Відповідно до п. 5.13 Статуту НПУ Президентом НПУ Василиною Н.В. на 14 квітня 2016 року було призначено засідання Ради НПУ 0 15.00 за адресою: 01004, м. Київ, вул. Горького, буд. 7А засідання Ради НПУ з порядком денним: «Фінансування позачергового З’їзду нотаріусів України».

У зв’язку з тим, що 14 квітня 2016 року на засідання Ради НПУ прибули лише 10 регіональних відділень НПУ, а саме: Дунаєвська С.М., Сєтак В.Я., Масловець Л.С., Дерун К.А., Балик Т.М., Гура Л.Б., Бернацька І.М., Ворошина Л.В., Терещенко М.Є., Сидоренко А.В., а також представник регіонального відділення НПУ в Луганській обл. - Пульний С.М. та представник регіонального відділення НПУ в Чернігівській обл. - Коваленко В.В. засідання Ради НПУ не відбулося за відсутності кворуму для прийняття рішень.

Список голів відділень НПУ, які не прибули 14 квітня 2016 року на засідання Ради НПУ: Курта Н.В., Кохан Г.Л., Плугатирьова В.В., Гуледза А.Г., Маркуц У.М., Бояківський О.В., Нехимчук К.Б., Левенець Т.П., Чолач Г.Д., Чуєва О.Д., Негра О.А., Оксанюк А.А., Блауш Н.З.

Кількість переглядів: 709

Архів публікацій