УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Журнал "Нотаріат України" - професійне видання для нотаріусів

24 травня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

     Коли знамениту французьку актрису Фанні Ардан запитали, чому її донька не присвятила себе мистецтву, як її мати, а обрала професію юриста, та здивована відповіла: «А утверджувати в суспільстві незаперечну істину, що право є добром і справедливістю, хіба це не мистецтво?..»

     Щодня до нотаріуса звертаються громадяни з різними питаннями, вони потребують поради та допомоги. Нотаріус є не лише фахівцем у галузі права, його знання не обмежуються теорією права, а сягають граней багатьох суспільних наук: психології, соціології, мовознавства, економіки тощо.

     Знати юридичні норми, вміти застосовувати, аналізувати  і робити відповідні висновки – сьогодні це важливо для кожного нотаріуса. Наділений державою відповідними повноваженнями, він має високу відповідальність перед суспільством. Бути поінформованим, а отже озброєним – завдання для тих, хто сьогодні стоїть на сторожі закону і права.

    Шановні нотаріуси, видання «Нотаріат України» відроджується і запрошує вас, шановні нотаріуси, до його творення та оновлення, стати не тільки читачами, а й авторами цікавих і корисних матеріалів.  На його сторінках створити майданчик для спілкування з колегами та обговорювати актуальні проблеми нотаріату, вести дискусії та знаходити спільні рішення.

     Журнал має оновлений вигляд та змістовне наповнення, створений для нотаріусів з метою інформування нотаріальної спільноти про діяльність Нотаріальної палати України,  її органів, висвітлення актуальних питань нотаріату,  підвищення професійного рівня нотаріусів тощо.

    Будемо вдячні за пропозиції, зауваження та рекомендації, статті. Надсилайте їх на електрону адресу: press.npu@gmail.com.

 

З повагою, головний редактор       Леся Арнаутова

 

 

Кількість переглядів: 5322

Архів публікацій