УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Інформаційним партнером НПУ стало юридичне видання «Закон і Бізнес»

05 квітня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Актуальні питання нотаріальної діяльності, коментарі, статті, новини, інформацію про заходи Нотаріальної палати України (далі - НПУ) , а також інтерв’ю за участі керівництва НПУ та голів її територіальних представництв відтепер висвітлюватиме одне з найстаріших в Україні юридичних видань – щотижневик «Закон і Бізнес».

Відповідний Меморандум про співробітництво на 2017 рік було підписано НПУ та редакцією газети.

Документом передбачено інформаційну підтримку діяльності Нотаріальної палати України, яка полягатиме, передусім, у  задоволенні інформаційних потреб правничої аудиторії (у тому числі, регіональних відділень НПУ, а також нотаріусів та їх помічників) та яка буде здійснюватись на постійній основі як у газеті ,так і на сайті видання.

«Сподіваюсь,  що «Закон і Бізнес» стане потужним майданчиком для спілкування нотаріусів з громадськістю, який крім підвищення правової освіти населення через висвітлення актуальних питань професійної діяльності, також сприятиме збільшенню рівня довіри громадян до нотаріусів, - зауважив президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко. – З іншого боку, таким чином ми прагнемо покращити діалог з органами державної влади та місцевого самоврядування  у питаннях реформування законодавства у сфері нотаріату».

«У такій співпраці вбачаються наміри нотаріальної спільноти бути відкритою  для суспільства,  допомагати громадянам знати свої права і вміти їх захищати», - прокоментував підписання  Меморандуму з НПУ заступник головного редактора газети «Закон і Бізнес» Валентин Богунов.

Газета «Закон і Бізнес» видається з 1991 року. У виданні розміщуються інформаційні та аналітичні матеріали правової та економічної тематики, проводиться моніторинг законотворчого процесу в Україні, нормативно-правових актів міністерств і відомств, судової практики від місцевого до Верховного судів, а також рішень Європейського суду з прав людини.

Кількість переглядів: 1813

Архів публікацій