УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Міжнародна нотаріальна регата в Італії

03 лютого 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

з 11 по 13 травня 2017 року Рада нотаріусів Риму, Веллетрі та Чивитавеккья організовує Міжнародну нотаріальну регату, яка пройде в м.Анціо,  провінція Рома.

Змагання екіпажів з суддівством на воді визнається Федерацією вітрильного спорту Італії (ВІК) і здійснюватиметься у співпраці з клубами Reale Circolo Tevere  Remo і Італійською морською лігою Анціо. Регата відкрита для нотаріусів з усього світу.

Участь обмежена до вісімнадцяти команд, що складаються з п'яти членів. Кожна команда повинна представляти свій район або, у разі іноземних екіпажів, країну її походження. Екіпажі будуть змагатися на борту шести однотипних човнів (близько семи метрів у довжину) за навітряно-підвітряними курсами, поблизу буйків, протягом п'ятнадцяти хвилин.

Це буде ефектне, захоплююче і цікаве видовище, перш за все, для публіки, яка матиме можливість насолоджуватися кожною хвилиною гонки з берега.

Усі виручені кошти будуть передані в дар Червоному Хресту Італії на підтримку проектів, що стосуються інвалідності.

Красивий захід, присвячений добрій справи, є приводом для всіх нотаріусів провести два дні в компанії багатьох колег з усіх регіонів світу.

Бажаючих відвідати захід як в якості учасників, так і глядачів, просимо звертатися до голів Комісії з міжнародного співробітництва О.Бєднова та Комісії з розвитку фізичної культури, спорту, творчості та мистецтва А.Поліщука до 31 лютого ц.р.

Кількість переглядів: 628

Архів публікацій