УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Київський приватний нотаріус Юлія Петутіна стала "Молодим нотаріусом року - 2016"

02 жовтня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

     Щороку, під час Форуму молодих правників, який проводиться за ініціативи Координаційної ради молодих юристівпри Міністерстві юстиції України, відбувається нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу "Молодий правник року".

     Цього року свої заявки на участь подали близько 600 осіб у таких номінаціях:

- молодий громадський діяч;

- молодий адвокат;

-молодий помічник адвоката;

- молодий нотаріус;

- молодий працівник судової системи;

- молодий юрисконсульт;

- молодий державний службовець;

- молодий науковець.

 

      За оцінюванням Експертної Ради, до складу якої увійшли Леонід Макарович КРАВЧУК, перший президент України, Богдан Юрійович  ЛЬВОВ, суддя, Голова Вищого господарського суду України, Руслан Олексійович СТЕФАНЧУК, професор, д.ю.н., член-кореспондент Національної академії правових наук України, голова ГО "Ліга професорів права, Андрій Васильович СТЕЛЬМАЩУК,  адвокат, Президент Асоціації правників України, Володимир Миколайович МАРЧЕНКО, Президент Нотаріальної палати України, Олексій Юрійович РЕЗНІКОВ, заслужений юрист України, заступник голови Київської міської державної адміністрації, Артем Артурович АФЯН, адвокат, керуючий партнер АО «Juscutum", Андрій Петрович БУТЕНКО, голова КРМЮ, проректор Європейського університету, тільки 30 правників було відібрано для фіналу, і лише 8 з них отримали перемогу, в тому числі і приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, член комісії НПУ з питань співробітництва з органами державної влади та місцевого самоврядування  ЮЛІЯ ПЕТУТІНА.

 

     Нагородження проводили перший президент України Леонід Кравчук, заступник Міністра юстиції Сергій Петухов та голова КРМЮ Андрій Бутенко. Диплом "Молодий нотаріус 2016 року" Юлія отримала з рук Леоніда Кравчука, який привітав переможицю і побажав здійснення всіх планів і задумів.

 

Від імені Нотаріальної палати України щиро вітаємо ЮЛІЮ ПЕТУТІНУ з перемогою і бажаємо ще більших досягнень, життєдайної енергії і натхнення на подальші професійні звершення. Поважаємо і цінуємо Вашу роботу!

 

Кількість переглядів: 3316

Архів публікацій