УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Нотаріальна палата України уклала Меморандум про співробітництво з Юридичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка

08 грудня 2016
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Нотаріальна палата України уклала Меморандум про співробітництво з Юридичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Всеукраїнський тиждень права, що триває цього року з 5 по 9 грудня, ознаменувався для нотаріальної спільноти  важливою подією.
6 грудня 2016 року укладено Меморандум про співробітництво між Нотаріальною палатою України та Юридичним факультетом Київського національного університету  імені Тараса Шевченка (далі – Меморандум). Документ став результатом зустрічі делегації Нотаріальної палати України у складі Віце-президента Нотаріальної палати України Ольги Оніщук, члена Ради НПУ Дмитра Кирилюка та члена Комісії НПУ з питань співробітництва з органами державної влади та місцевого самоврядування Олени Кирилюк з професорсько-викладацьким складом юридичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка.
Мета укладеного Меморандуму – співпраця і консолідація зусиль нотаріусів України та правників-науковців одного із провідних юридичних вищих навчальних закладів. Вони спрямовані на підготовку наукових висновків, аналіз та підготовку законопроектів з питань нотаріальної діяльності; ефективну взаємодію наукової думки та нотаріальної практики у правозахисній, освітній та науковій діяльності; вивчення та аналіз застосування нотаріусами положень чинного законодавства при вчиненні нотаріальних дій і вжиття заходів щодо вдосконалення організації нотаріальної діяльності; популяризації професії нотаріуса в Україні.
Сторони засвідчили свої наміри активної спільної діяльності задля  забезпечення права, захисту прав і свобод громадян, вдосконалення законодавства та запровадження ефективних механізмів державного регулювання нотаріальної діяльності в Україні, збереження професії нотаріуса та проведення науково-обґрунтованих реформ в українському нотаріаті.
Меморандум підписано Президентом Нотаріальної палати України Володимиром Марченком та деканом юридичного факультету, доктором юридичних наук Іваном Гриценком.

 

Кількість переглядів: 705

Архів публікацій