УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Нотаріальна палата України відвідала засідання Комітету ВР України з питань запобігання і протидії корупції

19 січня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко разом з членами НПУ: Головою НПУ у Рівненській області Інною Бернацькою та завідувачкою 16-ї Київської державної нотаріальної контори Марією Шапченко відвідали стіни Верховної Ради України та були серед учасників засідання Комітету з питань запобігання і протидії корупції, що мало відбутися 18 січня. Однак, не відбулося.  За словами Голови Комітету Єгора Соболєва, це вперше, коли він не зміг провести засідання Комітету з протидії корупції. З 21 парламентарія, які є його членами, прийшло лише 9. 
«Я переконаний, що переддень свята  Водохреща не причина не відвідувати засідання. Хочу зауважити, що жодна релігія не схвалює прогули та саботаж важливих для суспільства рішень» - зазначив Єгор Соболєв на своїй сторінці у Фейсбук.

Рішення справді були важливі, зважаючи на участь запрошених народних депутатів з інших комітетів, присутність заступника Міністра юстиції Павла Мороза , а головне  на засідання мали ідентифікувати корупцію в 25-ти законопроектах, що запропоновані для ухвалення Парламенту.
На завершення зустрічі Володимир Марченко поспілкувався з Єгором Соболєвим та погодився з тим, що ігнорування членами Комітету засідання, громадськості та актуальних для суспільства законопроектів –  цитую: «Це своєрідна форма корупції».

Єгор Соболєв оприлюднив список депутатів, які ухилилися від виконання свого службового обов’язку.

Кількість переглядів: 679

Архів публікацій