УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Нотаріальні вечорниці

26 січня 2015
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Правлінням відділення Нотаріальної палати України в Запорізькій області було започатковано нову традицію – святкування нотаріальних вечорниць, які приурочуються до різдвяних свят: Різдва Христова, Василя та Маланки, та Водохреща Господня.

19 січня 2015 року у Запоріжжі відбулося перше урочисте зібрання. На святкуванні були присутні нотарі міста Запоріжжя, Запорізького району, члени їх сімей, одягнені у національне вбрання. Були гості з Житомирщини, також вечір відвідали й представники церкви – отець Сергій та отець Федір (Благочинні запорізького району Запорізької Єпархії), які заспівали Різдвяні колядки та Хрещенські пісні. На вечорі були представлені витвори мистецтва, створені руками нотарів – вишивки, картини (Л.П. Філіпової, В.М. Морозової, О.Б.Соха) було зачитано вірші, написані талановитими нотаріусами, (О.В.Котик) були представлені й кулінарні таланти колег (Л.С. Масловець). Дотепні ведучі – Л.П. Філіпова та Н.О. Нєлєпіна запропонували цікаві конкурси, на яких розкрилися театральні та літературні здібності нотаріусів: складались вірші, лунали пісні, учасники свята брали участь у пантомімах та театральних сценках.

Не забули нотаріуси і наше сьогодення. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих бійців, яки поклали своє життя в АТО за наш спокій та мирне небо. Зі сльозами на очах та великим сумом присутні згадали синів України.

Усім дуже сподобалась така ініціатива з проведення різдвяних вечорниць, тому ми запрошуємо колег з різних куточків України приєднуватися до нас, ми готові обмінюватися досвідом.

Фотозвіт

З повагою,
приватний нотаріус
Запорізького міського нотаріального округу,
член Комісії НПУ
з питань інформаційної політики                                                   О.Б. Соха 

Кількість переглядів: 873

Архів публікацій