УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Нотаріус – гарант законності правочинів з нерухомістю

10 липня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

27 червня 2014 року у приміщенні Відділення Нотаріальної палати України в Дніпропетровській області відбулося засідання міжрегіонального дискусійного клубу на тему: «Нотаріус – гарант законності правочинів з нерухомістю», який був присвячений святкуванню Дня Конституції України.

Зі вступним словом виступила Президент Нотаріальної палати України Василина Наталія Володимирівна. На зустрічі були присутні начальник Головного управління юстиції у Дніпропетровській області Л.К. Маньковський, начальник відділу нотаріату Головного управління юстиції у Дніпропетровській області С.В. Віхров, делегація нотаріусів Запорізької області на чолі з Головою Відділення Нотаріальної палати України в Запорізькій області Л.С. Масловець, Голова Ради підприємців з питань організації діяльності учасників ринку нерухомості при Дніпропетровській обласній державній адміністрації С. Логутенко, члени Правління та комісій Нотаріальної палати України із Дніпропетровської області на чолі з головою відділення Г.Л. Кохан. Учасники заходу взяли активну участь не тільки у дискусії, а й запропонували конструктивні шляхи розвитку нотаріату.

Форматом заходу було передбачено обговорення актуальних проблем, пов’язаних із запобіганням корупційних схем на ринку нерухомості в Україні. Відбулося обговорення законопроектів щодо ріелторської діяльності, а саме законопроекту, поданого народним депутатом України І.М. Прасоловим № 8781 від 07.07.2011 та проекту Закону України «Про особливості провадження ріелторської діяльності», підготовленого Мінекономрозвитку України від 20.08.2013.

Учасники дискусійного клубу висловили сподівання, що  нотаріальна спільнота не стоятиме осторонь в обговоренні інших проблем нотаріальної діяльностіу будь-якому форматі – на круглих столах, зустрічах, сторінках журналу «Нотаріат України». Дніпропетровські колеги запрошують до обміну думками, досвідом, пропозиціями.

Фотозвіт

Кількість переглядів: 907

Архів публікацій