УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Нотаріуси - бійцям АТО!

07 серпня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

У зв’язку з проведенням АТО на сході України, складної ситуації в державі, Нотаріальна палата України (НПУ) та її відділення в областях не стоять осторонь надання необхідної матеріальної та моральної підтримки громадянам України, хто зараз на передовій боротьби за територіальну цілісність Української держави та свободу української нації, або потерпає від її наслідків.

Регіональні відділення Нотаріальної палати України короткими рядками повідомлень з місць інформують широку українську громадськість про свою солідарність, підтримку українським військовикам в їх героїчній, звитяжній роботі по захисту територіальної цілісності України, недоторканості кордонів, захисту мирного населення Луганської та Донецької областей:

  • головою відділення НПУ у Миколаївській області Нехимчуком Кирилом, членами правління відділення НПУ в Миколаївській області Іскрицькою Анною та Лактіоновою Світланою, за участі представників реєстраційної служби Вознесенського МРУЮ Каширіної Ірини, відділу у справах банкрутства ГУЮ у Миколаївській області Решетілова Георгія та відділу нотаріату ГУЮ у Миколаївській області Кірієнко Інни було організовано збір коштів серед нотаріусів та закупівля обладнання для співробітника Міністерства юстиції України - начальника Миколаївського районного управління юстиції Зозулі Ігоря, який пішов добровольцем та проходить службу в окремій аеромобільній бригаді ЗС України. За рахунок зібраних коштів - більше 70000,00 гривень - було придбано:
    • військове обладнання - прибор тепловізор, вартістю 48000,00 грн.
    • матеріальне-технічне забезпечення підрозділу (бензогенератор, болгарка, бензопила, саперні лопати, каремати, паяльні лампи, одяг, побутова хімія, продукти) на суму 15000,00 грн.
    • лікарські препарати - на суму 7000,00 грн.
  • Зазначена допомога силами волонтерів Миколаївської області доставлена до тилової бази та буде передана військовому підрозділу Ігоря Зозулі.
  • за ініціативи та організаційної участі члена правління відділення НПУ в Миколаївській області Лактіонової Світлани та приватного нотаріуса Миколаївського міського нотаріального округу Сірякової Олени, на прохання головного лікаря Миколаївського обласного військового госпіталю, серед нотаріусів здійснюється збір коштів на придбання спеціалізованого обладнання - сучасного стерилізатора медичних інструментів, вартістю 60 000,00 грн. Станом на 01.08.2014 року зібрано вже більше половини коштів - 34 000,00 грн.
  • в Одесі допомогою бійцям АТО опікуються голова Одеського відділення НПУ, приватний нотаріус Левенець Тетяна Пилипівна та приватний нотаріус Єлькіна Марина Олексіївна. У червні-липні нотаріусами Одеси, Одеської області за сприянням підприємців Одеси зібрано - 11 000,00 гривень коштів для найнагальніших потреб учасників антитерористичної операції та їхніх сімей.
  • у червні 2014 року прикордонному загону Херсонській області, в якому проходить службу приватний нотаріус Одеського міського нотаріального округу Левчук Артем Володимирович, його одеськими колегами, за допомогою нотаріусів із інших регіонів було відправлено 5 бронежилетів з розгрузками (які передали нотаріуси зі Львова) та продукти харчування (на їх особисте замовлення) на суму 4 000,00 гривень. 
  • у липні 2014 року на суму 12 000 гривень придбано та передано до вказаного прикордонного загону:
    • бронежилет Бундес (5 класу захисту (полегшений, з повним захистом) шия, пах, боки)) - 1 шт.;
    • каска кевларова - 2 шт.;
    • розгрузки - 10 шт.
  • приватними нотаріусами м. Одеси передано на передову через колег з Запоріжжя - одяг для бійців на суму 2 000,00 гривень.
  • нотаріуси Одеси опікуються двома бійцями з зони АТО, які проходять лікування в клініці ім. Філатова (годують, надають побутову підтримку).
  • під опікою нотаріусів вартові блокпостів смт. Затока Одеської області. Вони 1-2 рази на тиждень отримують мінеральну воду, цигарки, солодощі.
Кількість переглядів: 1000

Архів публікацій