УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Нотаріуси – бійцям АТО!

08 серпня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

У зв'язку із протестними заходами Євромайдану, складною ситуацією на сході нашої держави, відділення Нотаріальної палати України у Волинській області повідомляє про роботу з організації підтримки та матеріальної допомоги військовим антитерористичної операції, збирання необхідних коштів та участі нотаріусів у пошуку шляхів вирішення цих питань.

Матеріальна допомога

  • надана матеріальна допомога у розмірі 5 000 (п'ять тисяч грн.) гривень 5 (п'ятьом) сім'ям загиблих учасників акцій протесту Євромайдану;
  • надана відповідна матеріальна допомога важкопораненому волинському активісту Євромайдану Артему Запотоцькому у розмірі 4 000 (чотири тисячі грн.) гривень для проведення операції; 
  • 13 650 (тринадцять тисяч шістсот п'ятдесят грн.) гривень було направлено на забезпечення поранених лікарськими засобами;
  • зібрані та надані відповідні кошти для дітей-інвалідів для проведення їх оздоровлення та необхідного відпочинку;

Нотаріуси, роблять все можливе задля підтримки та допомоги військовим:

  • в офісах багатьох нотаріусів розташовані воєнні скриньки допомоги військовим;
  • кожним окремим нотаріусом постійно надається допомога знайомим, близьким родичам, військовим, які приймають участь у зоні АТО.

І саме головне, що у цей тяжкий час збирання та надсилання матеріальної допомоги серед нотаріусів продовжується і далі.

Співпраця

Здійснюється велика взаємодія нотаріусів та волонтерських груп, які надають безпосередню допомогу особам, які перебувають у складних життєвих обставинах на сході країни. Перш за все, це грошова та гуманітарна (забезпечення харчуванням, речами першої необхідності, лікарськими засобами тощо) допомога. Нотаріусами збирається все необхідне і передається діючим волонтерським групам, які забезпечують постраждалих внаслідок терористичних та сепаратистських дій на сході нашої країни та військових, які безпосередньо приймають участь у визволенні вказаної території від злочинців.

Внесок нотаріату

Члени нотаріату України (НПУ, відповідні відділення НПУ у областях та окремі нотаріуси України) не стоять осторонь труднощів, які поглинають схід нашої держави в останні місяці. Це все пов'язано з великим співчуттям людям, які понесли великі збитки та втрати (матеріальні, життєві), та яким необхідно боронити України від сепаратистських та терористичних наступів, з повагою до честі і гідності кожного громадянина, забезпечення авторитету та територіальної цілісності держави. Біда одного громадянина - це біда для усього суспільства та країни в цілому. Біда окремої частини території - це біда цілої держави.

Труднощі, які склалися у нашій країні, об’єднують людей заради їх подолання. Вагомий внесок членів НПУ, її відділень, нотаріусів України у останні місяці, який був направлений на усунення негараздів та тяжких наслідків, забезпечення прав та свобод громадян нашої держави, їх інтересів, лише підтвердив авторитет та професійність кожного окремого нотаріуса, й перш за все, людські якості - повагу, гідність, турботу та співчуття.


Правління відділення
Нотаріальної палати України у Волинській області

Кількість переглядів: 859

Архів публікацій