УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Нотаріуси Херсонщини підвищать рівень знань у земельних питаннях

14 вересня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Земля та пов'язані з нею актуальні питання правовідносин  - сьогодні одна з найголовніших тем громадського обговорення та інформаційних приводів. 

Нотаріальна палата України (НПУ) як самоврядна професійна організація нотаріусів, враховуючи актуальність тематики аграрного антирейдерства та необхідність нотаріального захисту прав землевласників22 вересня проведе для нотаріусів Херсонщини семінар з актуальних питань нотаріального процесу у земельних відносинах.

В НПУ переконані, що для запобігання аграрному рейдерству неохідно вжити ряд системних заходів, як на законодавчому рівні, так і  в правоосвіті громадян-землевласників. Нотаріус на сьогодні є і залишається чи не єдиним фахівцем, який володіє достатнім рівнем знань для того, щоб надати необхідну інформацію для громадян з питань земельних відносин, проконсультувати його щодо різних аспектів цієї сфери. Маючи окреслені законом повноваження та високу відповідальність  нотаріус постійно  слідкує за новелами законодавства, підвищує рівень юридичних знань, підтримуючи свою фаховість. 

Питання, що розглядатимуться, спрямовані на забезпечення гарантій захисту прав землевласників та підвищення рівня знань нотаріусів, в т.ч. у сфері оренди землі, поділу земельної ділянки, відчуження земельної ділянки та ін.

Нагадаємо, що відповідно до Статуту НПУ проведення заходів з підвищення професійного рівня нотаріусів здійснюється за рахунок членських внесків та є безкоштовними для членів НПУ, які не мають заборгованості. 

 

 

Кількість переглядів: 1316

Архів публікацій