УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Всесвітній університет нотаріусів МСЛН запрошує на навчання

08 грудня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Міжнародний союз нотаріату оголосив набір на навчання у Всесвітньому університеті нотаріусів «Жан-Поль ДЕКОР» за темою «Самостійність волі людини».

Навчання спрямоване, насамперед, на молодих нотаріусів віком до 35 років, які мають хорошу юридичну підготовку, але невеликий нотаріальний досвід, і які не брали участі в жодному з попередніх випусків Університету.

Кожна нотаріальна палата країни-члена МСЛН  має право залучити не менше 2 студентів. Оскільки загальна кількість студентів обмежена, МСЛН залишає за собою право обмежувати кількість учасників від кожної країни відповідно до отриманих заяв.

 

Порядок відбору.

Лист-заявка з біографічними даними та анкета  (українською та іноземною мовою), подаються на затвердження  Нотаріальній палаті України до 26 грудня 2017 року шляхом надсилання заявки та анкет на електронну адресу міжнародного відділу НПУ interdep.npu@gmail.com.

Нотаріальна палата України надсилає кандидатури на розгляд МСЛН.

ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ_АНГЛ.

ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ _ ФРАНЦ.

 

Вартість навчання.

Реєстраційний збір складає 200,00 € з кожного учасника і сплачується банківським переказом після отримання підтвердження МСЛН щодо прийому кандидатури.

Проїзд, проживання та пов'язані з цим витрати сплачуються на місці учасниками або нотаріальними конторами, від яких нотаріуси направлені на навчання.

 

Організація навчання.

Згідно з новими правилами, затвердженими Асамблеєю нотаріатів - членів на засіданні в Канкуні, змінено формат та тривалість навчання.

З лютого по червень здійснюється дистанційне навчання у формі електронного навчання та інтерактивного форуму. Навчання в електронній формі буде доступне всім учасникам і  дозволить підтвердити набуті знання он-лайн. Інтерактивне спілкування та групова робота будуть здійснюватись на спеціальному форумі веб-сайту МСЛН під керівництвом викладача.

 У липні навчання завершуватиметься у Римі, Італія, тижнем тематичного практикуму з вивчення конкретних ситуацій. Участь у заключному семінарі – практикумі зможуть взяти лише ті студенти, які пройшли цикл електронного навчання та віртуальну роботу.

Робочі мови: французька, англійська та іспанська.

 

! Після закінчення навчання у Всесвітньому університеті нотаріусів МСЛН учасники отримують відповідний сертифікат про навчання, код безлімітного доступу до форумів МСЛН, пропозицію на участь у Конгресі МСЛН за  спеціальним тарифом. Також буде проведено відбір переможців випуску.

 

 

 

 

 

Кількість переглядів: 8935

Архів публікацій