УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

НОВИНИ З РЕГІОНІВ. В ОДЕСІ ВІДБУЛИСЯ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ НОТАРІУСІВ ТА СЕМІНАР З АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ НОТАРІАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

13 березня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

   Відділенням Нотаріальної палати України в Одеській області 28 лютого 2017 року спільно з Головним територіальним управлінням юстиції в Одеській області було підведено підсумки роботи державних та приватних нотаріусів Одеської області за 2016 рік, та обговорено результати цільової перевірки Головного територіального управління юстиції в Одеській області з питань дотримання вимог Закону України « Про нотаріат».
   Після наради відділенням Нотаріальної палати України в Одеській області проведено  загальні збори нотаріусів.
   На загальних зборах Головою Відділення Левенець Т.П. підведено підсумки роботи за 2016 рік, обговорені питання щодо взаємодії нотаріуса з представниками ЗМІ. Дообрано членів правління Відділення до основного складу. Обрано кандидатури   до складу Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату та до складу Комісії з питань складання іспиту із спадкового права посадовими особами органів місцевого самоврядування, уповноваженими на вчинення нотаріальних дій та розглянуті інші питання.
   Після закінчення загальних зборів нотаріусів Одеської області Нотаріальною палатою України  проведено безкоштовний семінар, за рахунок членських внесків до НПУ на тему:
    1. «Новели та проблемні питання у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно» доповідач Лещенко Анатолій Олексійович, заступник директора департаменту — начальник управління нормативно-правового забезпечення державної реєстрації Департаменту приватного права Міністерства юстиції України
   2. «Проблемні питання оформлення спадщини у нотаріальній практиці. Актуальні питання нотаріату і нотаріальної діяльності» — доповідач Шапченко Марія Іванівна, завідувач Шістнадцятої київської державної нотаріальної контори.
Всі учасники семінару отримали сертифікати про підвищення професійного рівня.
   Нотаріуси, у яких відсутня заборгованість по сплаті членських внесків, отримали збірник «Єдина нотаріальна практика: методичні рекомендації, правові позиції за 2016 рік».

 За інформацією 
відділення НПУ в Одеській області

Кількість переглядів: 959

Архів публікацій