УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Новини з відділень НПУ: враження нотаріусів від семінару у Рівному

17 листопада 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб


За співпраці Нотаріальної палати України та Головного територіального управління юстиції у Рівненській області 17 листопада 2017 року, у м. Рівне, відбувся семінар для нотаріусів. Захід був організований відділенням НПУ у Рівненській області та проходив у конференц-залі ТРЦ "Манхеттен". 

Питання, що розглядалися учасниками, стосувалися дотримання нотаріусами порядку вчинення нотаріальних дій та правил ведення нотаріального діловодства, фінансового моніторингу у нотаріальній практиці та проблемних питань, які виникають при здійсненні контролю у сфері державної реєстрації.

Нотаріуси суміжних Тернопольської, Полтавської, Житомирської, Волинської областей також мали  нагоду отримати відповіді на поставлені запитання таким фаховим лекторам з Міністерства юстиції України та Нотаріальної палати України, як Долинна Наталія Олександрівна, Захандревич Олена Миколаївна,  Козаєва Наталія Михайлівна, Сотніченко Ірина Василівна.

Присутні на заході нотаріуси відзначили високий рівень підготовки та проведення заходу, про що залишили свої подяки, відгуки та побажання:

Анжела Усік "Велика подяка організаторам, лекторам семінару за цікавий, високоякісний, ПРОДУКТИВНИЙ, насичений захід. Особливо хочеться подякувати Інні Бернацькій за прийом учасників семінару. Дуже насичений по інформації семінар. Багато почерпнула для себе нового, свіжо глянула на все відоме.
Дуже вразила гостинність, доброзичливість господарів семінару. Припало до душі науково-теоретичне-практичне обгрунтування Наталії Козаєвій проблем при роботі з реєстрами, дослідження, принципи роботи та процес мислення, ознайомилась з новими технологіями при роботі з реєстрами.
Чудовий семінар! Бракує навіть слів, щоб висловити своє захоплення!"

Іванна Куць "Вдячні пані Наталії Козаєвій за змістовну лекцію і відповіді на «гарячі питання», просто «лучь света в темном царстве».

Ірина Сотніченко "НАДЗВИЧАЙНО ПРЕКРАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ФОРУМУ...Я, ТАКА ЩАСЛИВА!!! СПАСИБІ, ІННІ МИХАЙЛІВНІ, ВОЛОДИМИРУ ВАСИЛЬОВИЧУ, ЛАРИСІ МИХАЙЛІВНІ і ВСІМ КОЛЕГАМ МІСТА РІВНЕ та ОСТРОГА...."

Сопронюк Ірина "Дякую, Інні Бернацькій та всім, хто допомагав, за проведення такого гарного заходу! Отримала подвійну насолоду - побувала на рідній стороні та почерпнула багато цікавого і нового для роботи".

Надія Кузьмич "Дякую за запрошення. Направду отримали дуже багато корисної інформації. Крім знань, отримали також масу позитивних емоцій від зустрічі з друзями.В Луцьку Манхеттена немає, але є Версаль.   До наступних зустрічей на Волині!"

Нотаріальна палата України висловлює щиру подяку голові відділення НПУ Інні Бернацькій та активу відділення, Головному територіальному управлінню юстиції у Рівненській області та особисто кожному доповідачу проведеного заходу. Дякуємо і раді спільній роботі!

 

Кількість переглядів: 2012

Архів публікацій