УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НОТАРІАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ - Нотаріальна палата України інформує

25 січня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

До Нотаріальної палати України (далі - НПУ) надходять численні звернення нотаріусів стосовно надання роз’яснень щодо практичного застосування законодавства при вчиненні нотаріальних дій. Станом на 25 січня 2017 року відділом методичного забезпечення та інформаційно-аналітичної роботи НПУ  за погодженням з Комісією НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності опрацьовані проблемні питання та  підготовлені відповіді на такі запитання:

Чи вимагається сплата збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при нотаріальному посвідченні договору купівлі-продажу об’єкта незавершеного будівництва?

 Якими мають бути дії нотаріуса, у разі виявлення при підготовці до нотаріального посвідчення правочинів щодо відчуження нерухомого майна заборони відчуження або арешту на невизначене майно при тому, що відсутнє зазначення ідентифікаційного коду чи інших ідентифікуючих ознак, окрім прізвища ім’я та по батькові?

 Чи дійсний Державний акт на право власності на земельну ділянку, виданий після смерті спадкодавця, та чи має право нотаріус видати свідоцтво про право на спадщину на земельну ділянку спадкоємцю на підставі цього документу?

 Відкрити ФАЙЛ

Кількість переглядів: 874

Архів публікацій