УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

НПУ взяла участь у Всеукраїнській конференції «Імплементації європейських норм та стандартів»

30 березня 2015
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

27 березня 2015 року у Дніпропетровському університеті імені Альфреда Нобеля (м. Дніпропетровськ) відбулась Всеукраїнська конференція, присвячена актуальним проблемам переходу до інноваційної моделі європейського досвіду з питань легітимізації ріелторської діяльності  як суспільно-необхідної на ринку нерухомості,  а також імплементації європейських норм та стандартів щодо електронного документообігу в системі юстиції, запровадження нових методів та стандартів в процедурі реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень з урахуванням змін в адміністративній системі органів юстиції в Україні.

Організаторами конференції стали Дніпропетровська обласна державна адміністрація, Головне територіальне управління юстиції у Дніпропетровській області, Дніпропетровський Університет імені Альфреда Нобеля та Відділення Нотаріальної палати України в Дніпропетровській області.

Участь у Конференції взяли Гія Гізойович Гецадзе, заступник міністра юстиції України, Геннадій Олегович Корбан, заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації, Василина Наталія Володимирівна, Президент Нотаріальної палати України, к.ю.н., доцент кафедри правосуддя юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Маньковський Леонід Костянтинович,  начальник Головного територіального Управління юстиції в Дніпропетровській обл., а також голови регіональних відділень Нотаріальної палати України.

За результатами цієї конференції планується сформувати ряд пропозицій із вдосконалення чинного законодавства з питань, що регулюють ринок нерухомості в Україні.

Кількість переглядів: 843

Архів публікацій