УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Оновлено сайт Нотаріальної палати України - нова адреса npu.org.ua

14 березня 2018
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

 

Візитівкою організації у мережі Інтернет є її веб-сайт, який повинен максимально відповідати сучасним тенденціям, бути зручним для відвідувачів та користувачів. Саме тому відбулось оновлення сайту Нотаріальної палати України, що має новий домен https://npu.org.ua

Покращений функціонал сайту дасть змогу користувачам отримати ще більш зручний доступ до інформації та модернізує майданчик для повноцінної комунікації з членами НПУ та громадськістю.

 Інтерфейс інформаційного ресурсу розроблений з використанням корпоративних кольорів групи відповідно до останніх тенденцій веб-оформлення, присутній  динамічний контент, зручний  у використанні.

На оновленому сайті у розіділі «НОВИНИ» можна ознайомлюватися з актуальними новинами НПУ, українського та міжнародного нотаріату. Окремий розділ «ПОДІЇ» відведено для анонсування різноманітних заходів, цікавих нотаріальній спільноті, при цьому усі події зручно візуалізовані в календарі.

Завітавши до розділу «ПАЛАТА», відвідувачі сайту можуть прочитати відомості про НПУ, місію, цінності та принципи діяльності Палати, основні документи, дізнатися інформацію про апарат НПУ, відділення та комісії, а також про основи міжнародного нотаріату. Окрім цього, у розділі «КОНТАКТИ» зібрані контактні дані НПУ та усіх відділень Палати.

Корисним та цікавим стане розділ «БЛОГ» - новий майданчик для творчої реалізації нотаріусів та донесення до широкої аудиторії експертних думок щодо різних аспектів нотаріальної діяльності.

«НОТАРІАЛЬНА ПЛАТФОРМА» залишається без змін – зареєстровані користувачі мають доступ до усіх можливостей Платформи.

Завдяки оновленій моделі навігації всі структурні елементи розділів завжди візуально доступні для відвідувача.

Сайт працює у тестовому режимі, незабаром планується запуск його повноцінної роботи.

Оновлений сайт - сучасна платформа для внутрішньої комунікації  та позиціонування НПУ серед громадськості як організаційної структури, що об’єднує нотаріусів усієї України.

"Переконаний, що він сприятиме вдосконаленню комунікаційної діяльності та стане надійним провідником у світі українського нотаріату як для членів НПУ, так і для громадян», - зазначає президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко.

Запрошуємо відвідати оновлений сайт та бути у курсі всіх новин нотаріальної спільноти.

Стежте за новинами Нотаріальної палати України також на офіційній facebook-сторінці Палати.

Кількість переглядів: 36035

Архів публікацій