УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Підготовка збірної команди нотаріусів України з футболу до міжнародних змагань серед нотаріусів.

30 травня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

{igallery id=1086|cid=2|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

В місті Біла Церква Київської області 17 та 18 травня 2014 року відбулись товариські зустрічі по футболу між збірною командою Нотаріальної палати України та командою "Контракт 61" (м. Біла Церква). Зустріч була проведена в рамках підготовки збірної НПУ по футболу до міжнародних змагань серед нотаріусів. Під час гри наші хлопці отримали цінний досвід, відчуття ігрової дисципліни, дружнього колективу та, звісно, задоволення і духовної активності. У кожного футболіста є бажання тренуватися та продовжувати відпрацьовувати техніку великого футболу. На сьогодні футбольна команда НПУ має склад, який спроможний змагатися на професійному рівні.

Але трошки історії. В 2010 році, коли збірна команда нотаріусів приїхала до Польщі на Олімпійські ігри нотаріусів, ми не змогли прийняти участь у футбольному турнірі, тому що не мали зіграної команди. І це був перший поштовх до утворення збірної по футболу. Капітан Олімпійської збірної нотаріусів України Поліщук Анатолій разом з членом збірної Семенченко Володимиром почали пошук хлопців, які хотіли б грати у футбол. Так, з’явилися в команді Дмитро Галієвський, Олександр Димов, які не пропускали жодного тренування та стали активними учасниками вибудовування своєї гри. Яскравою знахідкою став Борис Кот, в минулому професійний гравець, а зараз учасник створення збірної по футболу. До команди підключився Валерій Вербовський, почавши із змагань по міні-футболу серед нотаріусів. З’явилися нові учасники – нотаріуси, що не байдужі до спорту та колективу - Володимир Коваленко, Олександр Кріль, Олександр Бєднов, Ігор Мартюк, Сергій Майшмаз, Максим Рудюк, Лобода Сергій. Влився в команду Олександр Рогоза, який грав в професійному футболі, а зараз спрямовує свій досвід на розвиток футболу нотаріату України.

І гаряче бажання мати свою команду по футболу принесло свої результати. Приходять нові учасники - Дмитро Осипенко, Олексій Новак, Вадим Гордійчук, Андрій Рудницький. І якщо ці хлопці впевнено приєднаються до команди, то гарантовані перемоги над суперниками та часом.

В нашої футбольної команди великі амбітні плани, низка зустрічей з футболістами - нотаріусами інших країн. Перемога в футбольному турнірі на Нотаріальній олімпіаді серед нотаріусів в Польщі, участь в Європейському турнірі по футболу серед нотаріусів - це лише початок. Ми усвідомлюємо, що спорт є провідником взаємодопомоги та взаєморозуміння, а футбольна команда нотаріусів України – посланцем дружби, інформаційним полем, що розповідає про нашу країну, про нотаріат колегам дальнього та ближнього зарубіжжя. В самому ж колективі нотаріусів зайняття спортом сприяють тісному та теплому спілкуванню колег, загартовують фізично, створюють добрі товариські стосунки.

Грибанова О.В., приватний нотаріус
Запорізького міського нотаріального округу

Кількість переглядів: 1221

Архів публікацій