УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Плани на майбутнє: в Міністерстві юстиції обговорили подальші тактичні завдання щодо реформування нотаріату України

30 листопада 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Міністр юстиції України Павло Петренко зустрівся з президентом Нотаріальної палати України Володимиром Марченком.

Під час сьогоднішньої зустрічі  були присутні  також віце-президент НПУ Ольга Оніщук, заступник міністра юстиції з питань державної реєстраці Олена Сукманова та директор департаменту приватного права Олена Ференс. 

За підсумками плідної співпрці між НПУ та Міністерством юстиції розглядалися певні важливі питання, а також подальші тактичні завдання щодо реформування нотаріату України та розвитку професійного нотаріального самоврядування.

Зокрема були обговорені результати спільної робочої групи міністерства та НПУ, яка займалася аналізом виявлених недоліків та порушень вимог законодавства за результатами здійснення моніторингу реєстраційних дій в ДРРП.  Вона підготувала методичні узагальнення проблемних питань, які виникають при здійсненні контролю у сфері державної реєстрації, з метою недопущення у подальшому порушень законодавства України у сфері державної реєстрації.

Ці напрацювання будуть офіційно оприлюднені на конференції, яка відбудеться за участі Міністра юстиції 06 грудня.

Нотаріальна палата України висловлює щиру подяку Міністерству юстиції України в особі міністра Павла Петренка за розуміння проблематики, співпрацю та конструктивний діалог.

 

 

Кількість переглядів: 3690

Архів публікацій