УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

ВЗАЄМОДІЯ НОТАРІУСА І ЗМІ: методичні рекомендації

26 січня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

     Розвиток інформаційного суспільства в України вимагає розширення сфери застосування інформаційних технологій, які активно використовуються засобами масової інформації (далі – ЗМІ). Для постійного оновлення інформаційного простору працівники відповідних ЗМІ намагаються отримати різного режиму та характеру інформацію. До осіб, що можуть представляти потенційний інтерес для ЗМІ, варто віднести і нотаріусів.
     Проблемним питанням у відносинах між нотаріусом та представниками ЗМІ є збереження балансу між правом представника ЗМІ на отримання інформації та обов’язком нотаріуса зберігати нотаріальну таємницю. Кожен нотаріус повинен знати як співпрацювати зі ЗМІ.
     З метою забезпечення гласності, прозорості та відкритості діяльності нотаріусів для громадськості,  а також формування правильного розуміння у ЗМІ ролі нотаріуса та нотаріального самоврядування, а також  з метою правильної і більш активної комунікації нотаріусів зі ЗМІ були розроблені ці Методичні рекомендації, з урахуванням ситуацій, що можуть виникнути під час спілкування нотаріуса з представниками ЗМІ.

Взаємодія нотаріуса із засобами масової інформації: методичні рекомендації

Кількість переглядів: 1022

Архів публікацій