УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Розширення повноважень нотаріусів в світлі реформування органів юстиції

08 вересня 2015
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

З нагоди Святкування професійного свята – Дня нотаріату України – Головним територіальним управлінням юстиції в Дніпропетровській області спільно із Відділенням Нотаріальної палати України в Дніпропетровській області на базі Університету митної справи та фінансів, 02 вересня 2015 року проведено Юридичний Форум на тему:

«Розширення повноважень нотаріусів в світлі реформування органів юстиції»

Спікерами форуму виступили:

Л.К. Маньковський – Начальник Головного територіального управління юстиції в Дніпропетровській області

Г.Л. Кохан – Віце-президент Нотаріальної палати України, Голова Відділення Нотаріальної палати України в Дніпропетровській області

О.В. Захарова – Перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Дніпропетровській області

А.С. Пономарьов - Заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації - начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області

Теми доповідей:

  1. Реформування органів юстиції України.
  2. Здобутки українського нотаріату – представника нотаріату латинського типу.
  3. Розширення повноважень нотаріусів у виконанні ними функцій Державного реєстратора.
  4. Реформування Державної реєстраційної служби України.

До участі у Форумі були запрошені депутати, нотаріуси, посадові особи органів державної влади й управління, представники юридичних професій, представники засобів масової інформації, студенти юридичних ВУЗів.

Народний депутат України Шипко Андрій Федорович, юрист за першою освітою, привітав учасників форуму та прийняв участь у нагородженні нотаріусів області з нагоди Дня нотаріату.

Правозахисна група «СІЧ», в особі адвокатів, голови Правління Оксани Томчук та Члена правління Погосяна Віталія, ініціювала нагородження дніпропетровських нотаріусів-волонтерів з нагоди професійного свята, які приймають активну участь у допомозі воїнам АТО та пораненим бійцям.

У роботі форуму також прийняла участь заступник Голови обласної організації партії «Українське об'єднання патріотів» Анастасія Староскольцева, яка привітала всіх учасників від імені народного депутата України пана Філатова Бориса Альбертовича, який передав для колег по юридичному цеху пам'ятні сувеніри на честь професійного свята.

Всіма виступаючими було зазначено, що інститут нотаріату має дуже високу суспільну довіру завдяки високій відповідальності кожного нотаріуса, чесній і самовідданій праці, спрямованій на захист прав та інтересів людини.

{igallery id=21|cid=10|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

Кількість переглядів: 854

Архів публікацій