УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Сьогодні вночі на 69 році життя цей світ покинула прекрасна людина і визначний фахівець Ганчук Зінаїда Миколаївна

03 серпня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Сьогодні вночі на  69 році життя цей світ покинула  прекрасна людина і визначний фахівець  Ганчук Зінаїда Миколаївна.  На протязі всього свого життя вона була  дуже активною і небайдужою людиною з загостреним почуттям справедливості. Все, що вона робила, - робила віддаючи себе на повну, доводячи будь-яку справу до кінця. В нотаріат Зінаїда Миколаївна прийшла в 1995 році з величезним досвідом роботи в сфері права. Саме тому, вона стала одним з корифеїв нотаріату,  підготувала і дала путівку в життя не одному  успішному на сьогодні нотаріусу.  Пропрацювавши  в нотаріаті 20 років  Зінаїда Миколаївна через важку хворобу змушена була покинути роботу.  Тривалий час вона мужньо боролася за життя, але хвороба не дала їй шансу.

Проте в нашій памяті і в наших серцях  Зінаїда Миколаївна  назавжди залишиться не тільки як високопрофесійний юрист, але і як добра, чуйна і справедлива людина.

Нотаріуси Києва висловлюють глибокі співчуття доньці, сину та онукам Ганчук Зінаїди Миколаївни.

Прощання  з Ганчук Зінаїдою Миколаївною відбудеться  в суботу 5 серпня з 10:30 в Свято-Вознесенській  церкві за адресою: м.Київ,  Голосіївський пр-т, 54 .

Кількість переглядів: 1637

Архів публікацій