УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Товариська зустріч з міні-футболу

20 листопада 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

«О, спорт, ти - мир, о, спорт, ти – дружба»

Уже вдруге за рік на славетній Чернігівській землі пройшла товариська зустріч з міні-футболу між командами нотаріусів Чернігівської та Київської областей.

Цей матч став нагодою додатково потренуватися та налаштуватися на спортивні змагання з міні-футболу «Від нотаріального офісу до футбольного поля один крок», що планують провести серед команд нотаріусів із різних областей України 28-29 листопада 2014 року у м. Біла Церква Київської області.

Кожна з футбольних команд складалася з восьми осіб, до їхнього складу увійшли нотаріуси та помічники нотаріусів.

Цього разу футболісти вирішили поставитися до гри серйозно та запросили суддю, яким став професійний спортсмен, тренер дитячої спортивної школи ДЮСШ Ярмоленко Михайло Іванович. Його присутність та професійне суддівство додавали впевненості гравцям, а також налаштовували команди на відповідальну, дисципліновану та серйозну гру. До речі, Михайло Іванович взяв активну участь і у тренуванні футбольної команди нотаріусів Чернігівської області, адже у кожного гравця є бажання відпрацьовувати техніку футбольної гри на вищому рівні.

З перших же хвилин зустрічі між командами запанувала особлива позитивна атмосфера. Спортивна зала сповнювався відчуттям радості від кожного забитого голу, єдності команд і водночас здорового протистояння між суперниками.  Спортивний дух, азарт та прагнення до перемоги не залишали команди аж до закінчення спортивного протистояння.

Важливо зазначити, що під час перегляду гри виникало враження, що на полі змагаються не нотаріуси, які звикли до виваженої, стриманої офісної роботи, а справжні професійні спортсмени-футболісти. Кожна команда прагнула показати високу техніку гри та свою майстерність. Гравці були дуже активними, навіть один із учасників отримав травму, після якої, на жаль, не зміг продовжити змагання.

До фінального свистка цього видовищного матчу вболівальники із захопленням спостерігали за грою. Матч пройшов у безкомпромісній боротьбі й закінчився перемогою дружби.

Тож енергійний футбол, маса позитивних емоцій, нові знайомства, зустрічі з давніми товаришами, доброзичливість учасників, професійне суддівство, радість за успіх – такі настрої панували в спортивній залі протягом усього змагання.

По закінченні матчу його учасники продовжили зустріч у затишному кафе міста Чернігова, де  під час дружнього обговорення результатів гри член Комісії НПУ з розвитку фізичної культури, спорту, творчості та мистецтв Анатолій Поліщук, який представляв футбольну команду Київської області, наголосив на неабиякій ролі спорту в житті нотаріусів, у тому числі й як об’єднуючого фактора. На сьогодні це дуже важливо, адже сприяє тісному та теплому спілкуванню колег, створює добрі товариські стосунки, до того ж загартовує фізично, що не менш важливо та корисно для здоров’я людини.

 У свою чергу, всі погодилися з твердженнями про те, що подібні заходи сприяють активному спортивному руху та залученню до нього все більшої і більшої кількості людей, тому домовилися продовжувати славну традицію проведення подібних спортивних заходів.

Фотозвіт: http://npu.in.ua/ua/multimedia/galereya/category/4-tovariska-zustrich-z-mini-futbolu

Кількість переглядів: 861

Архів публікацій