УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Товариська зустріч з міні-футболу команд нотаріусів Чернігівської області та міста Києва

14 квітня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

«В здоровому тілі – здоровий дух»

В п’ятницю, 5 квітня 2014 року  в Спорткомплексі «Хімік», що в місті Чернігові, відбулася товариська зустріч з міні-футболу команд нотаріусів Чернігівської області та міста Києва. Даний захід відбувся з ініціативи приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу, члена Комісії з розвитку фізичної культури, спорту, творчості та мистецтв Нотаріальної палати України Вербовського Валерія Мирославовича та приватного нотаріуса Чернігівського міського нотаріального округу, члена Правління відділення НПУ у Чернігівській області Коваленка Володимира Васильовича за підтримки відділення НПУ у Чернігівській області.

З самого початку гри і до закінчення в залі панувала дружня атмосфера, а кожна команда була сповнена спортивного суперництва та налаштована на перемогу. Поєдинок протримав у напрузі всіх присутніх до останньої хвилини, адже футболісти демонстрували гідну гру. У напруженій спортивній боротьбі перемогла команда нотаріусів міста Києва з рахунком 15:11.

По закінченню гри, спортсмени привітали один одного, бажаючи міцного здоров’я, натхнення та майбутніх перемог у спорті. Учасники дійшли висновку важливості і необхідності проведення подібних спортивних заходів серед нотаріусів в майбутньому, адже спорт сприяє досягненню  фізичної  та  духовної  досконалості людини, оптимізму,  її всебічному гармонійному розвитку і організації змістовного дозвілля

Кількість переглядів: 1107

Архів публікацій