УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Участь НПУ 19 листопада 2015 року у проведенні круглого столу Комітету Верховної Ради України

23 листопада 2015
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

 

19 листопада 2015 року у Комітеті Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя відбувся круглий стіл на тему: «Надання нотаріальних послуг у сільській місцевості» за участі Міністерства юстиції України та Нотаріальної палати України на чолі з Президентом Нотаріальної палати України Василиною Н.В.

Активну участь у обговоренні актуальних питань, пов’язаних із забезпеченням нотаріальними послугами населення сільської місцевості та реалізацією Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо деяких питань спадкування» від 20 жовтня 2014 року №1709-VII прийняли Президент Нотаріальної палати України Василина Н.В. та члени Нотаріальної палати України, зокрема приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Дякович М.М., приватний нотаріус Мелітопольського міського нотаріального округу Запорізької області        Бєднов О.А., приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Сидоренко А.В. та інші.

За результатами заходу, Комітет Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя звернувся до Міністерства юстиції України та Нотаріальної палати України щодо підготовки пропозицій стосовно шляхів вирішення питань, порушених під час круглого столу.

Кількість переглядів: 749

Архів публікацій