УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Уповноваженим представникам Нотаріальної палати України в Автономній Республіці Крим, областей, м.м. Києві та Севастополі

20 лютого 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

 Уповноваженим представникам
Нотаріальної палати України
в Автономній Республіці Крим, областей,
м.м. Києві та Севастополі

У зв’язку з рішенням З’їзду нотаріусів України від 10 січня 2014 року (протокол №2) та пп. 6 п. 5.7 Статуту, державна реєстрація нової редакції якого проведена 22 січня 2014 року, необхідно створити відділення Нотаріальної палати України в Автономній Республіці Крим, областях, м.м. Києві та Севастополі.

У зв’язку з чим прошу провести відповідні Збори нотаріусів Автономної Республіки Крим, областей,  м.м. Києва та Севастополя з 3 лютого 2014 року по 17 лютого 2014 року для обрання Правління та Голови відділення.

Інформацію про результати проведених зборів надати Нотаріальній палаті України до 20 лютого 2014 року за факсом: (044)  257-49-09 або через e-mail: notpalata@ukr.net.

У протоколі загальних Зборів нотаріусів прошу вказати повну інформацію щодо обраного Голови відділення (прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані, адресу місця реєстрації (проживання), поштовий індекс, ідентифікаційний номер, контактний номер телефону, e-mail) та адресу місцезнаходження відділення Нотаріальної палати України.

Також до протоколу загальних Зборів нотаріусів прошу додати оригінали списків реєстрації учасників Зборів нотаріусів з підписами учасників.

З повагою,
Президент
Нотаріальної палати України                                                  Н. Василина

вик. Конотоп С.Ю.
т. (044) 257-22-12

Кількість переглядів: 1082

Архів публікацій