УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Увага! Безкоштовне підвищення кваліфікації нотаріусів України!

28 жовтня 2016
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Увага! Безкоштовне підвищення кваліфікації нотаріусів України!

        До основних обов’язків нотаріуса, передбачених статтею 5 Закону України «Про нотаріат» віднесено обов’язок нотаріуса постійно підвищувати свій професійний рівень.

        Професійне самоврядування нотаріусів України, відповідно до повноважень, визначених статтею 16  Закону  України «Про нотаріат»  має  забезпечувати підвищення професійного рівня нотаріусів.

Відповідно до Порядку підвищення кваліфікації нотаріусів, консультантів державних нотаріальних контор, державних нотаріальних архівів, помічників приватних нотаріусів, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 28.08.2014 № 1422/5 (із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства юстиції № 1542/5 від 16.09.2014), підвищення кваліфікації державних та приватних нотаріусів, консультантів державних нотаріальних контор і державних нотаріальних архівів, помічників приватних нотаріусів здійснюється за програмами тематичних короткострокових семінарів, які організовуються Нотаріальною палатою України.

Нотаріальна палата України, як орган професійного самоврядування, запрошує нотаріусів підвищити професійний рівень шляхом участі у семінарі-практикумі, який буде проведено безпосередньо Нотаріальною палатою України 09 листопада 2016 року у м. Києві, 10 листопада 2016 року у м. Дніпро та 11 листопада 2016 року у м. Харкові.

До участі у семінарі запрошуються нотаріуси усіх областей України.

Короткострокові семінари щодо підвищення кваліфікації Нотаріальна палата України проводить на виконання статутних завдань,  виключно за рахунок СПЛАЧЕНИХ членських внесків.

 У зв’язку з цим, нотаріуси, які не мають ЗАБОРГОВАНОСТІ  по сплаті членських внесків, відвідують семінари та отримують свідоцтва про підвищення професійного рівня БЕЗКОШТОВНО.

 Підвищення кваліфікації нотаріусів України здійснюється за наступними темами:

 «І. Проблемні питання державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень в аспекті останніх змін до законодавства. Практичні шляхи їх вирішення.

ІІ. Спадкування за законом та за заповітом. Видача свідоцтва про право на спадщину.

ІІІ. Зміни до законодавства України щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус. Особливості встановлення нотаріусом особи за біометричними паспортами та ID картками. Особливості перевірки фактів реєстрації та розірвання шлюбів, місць реєстрації фізичних осіб з огляду на законодавчі зміни.  Перспективи роботи з Єдиним державним демографічним реєстром, Державним реєстром актів цивільного стану».

Попередня реєстрація нотаріусів для участі у семінарі-практикумі є обов’язковою!

Кількість місць обмежена кількістю місць в залі!

Детальна інформація на офіційному веб-сайті Нотаріальної палати України та на офіційній сторінці Нотаріальної палати України у ФБ.

===>>>Реєстрація на семінар http://reg.npu.in.ua/ <<<===

Кількість переглядів: 904

Архів публікацій