УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Великий міжнародний нотаріальний форум МСЛН у Ріо-де-Жанейро

23 липня 2015
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

  З 27 вересня до 3 жовтня 2015 року готелі Sheraton Rio & Resort (м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія) відбудеться великий міжнародний нотаріальний форум, що включатиме засідання робочих органів Міжнародного союзу нотаріату (МСЛН) та Асамблеї нотаріатів – членів Союзу, а також низку заходів нотаріату Бразилії.

  Програму заходів розпочне 2-е пленарне засідання Комісії у справах Америки (КСАм) МСЛН, яке триватиме з 27 до 28 вересня (див. програму засідань).

  28 і 29 вересня 2015 року, під егідою МСЛН і Федеральної ради Об’єднання нотаріусів Бразилії (ФРОНБ), проводитиметься 2-а Африкансько-американська конференція «Хьюго Перес Монтеро». У цьому масштабному заході візьмуть участь відомі підприємці, котрі представлятимуть світові державні і приватні компанії з американського та африканського континентів, а також посли і представники державних органів цих країн. На конференції обговорюватиметься роль нотаріуса та правове забезпечення контрактів в інтересах розвитку торговельних відносин та інвестицій (див. програму конференції).

  29 і 30 вересня відбудуться засідання Комісій, Робочих груп та Ради правління МСЛН, а 1 і 2 жовтня – Генеральної Ради та Асамблеї нотаріатів – членів Союзу (див. програму засідань).

  Водночас, 30 вересня 2015 року відкриється XX Конгрес бразильських нотаріусів, присвячений 450-річчю нотаріальної діяльності в Бразилії, який збере майже тисячу нотаріусів і триватиме до 3 жовтня 2015 року.

  Як культурна програма пропонуються екскурсії містом, бразильське гуляння, школа самби з відвідуванням традиційної бразильської  страви.

  До участі в засіданнях запрошуються президенти Нотаріальних палат та члени Комісій і Робочих груп МСЛН.

  За довідками просимо звертатись до голови Комісії з міжнародного співробітництва Нотаріальної палати України Бєднова Олександра Анатолійовича (моб.т.0503226757) та міжнародного відділу НПУ (т. 230-72-80).

Кількість переглядів: 845

Архів публікацій