УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

«Гаряча лінія» - відповідаємо на запитання

12 липня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Шановні нотаріуси!

На «Нотаріальній платформі» сайту НПУ діє рубрика «Гаряча лінія», за допомогою якої Ви зможете отримати зворотній зв’язок з НПУ через комп'ютерну мережу Інтернет.

Відповідно на «Гарячу лінію» надійшли такі питання:

  • Чи вправі нотаріус посвідчити договір дарування чи договір купівлі-продажу земельної ділянки, наданої для ведення селянського (фермерського) господарства? (Посилання: http://is.npu.in.ua/support/section_view?id=7 )

  • Чи можливо посвідчити договір купівлі-продажу земельної ділянки, яка надана для ведення особистого селянського господарства, покупцем якої є громадянка України, згоду на купівлю даної земельної ділянки дав чоловік - громадянин Російської Федерації? (Посилання: http://is.npu.in.ua/support/section_view?id=1 )

З відповідями на вказані питання можна ознайомитись у рубриці «Гаряча лінія», яка знаходиться в закритій частині веб-сайту НПУ, в «Нотаріальній платформі».

Для перегляду даних матеріалів користувач повинен бути авторизований в “Нотаріальна платформа”, за посиланням http://is.npu.in.ua/

Опис функціоналу нотаріальної платформи, за посиланням
http://npu.in.ua/novini/do_uvagi_notariusiv_2117
Інструкція по реєстрації в закриту частину сайту (Нотаріальна платформа), за посиланням http://npu.in.ua/uploads/files/global/novini/manual_register.pdf
 

Кількість переглядів: 6979

Архів публікацій