УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

НОВИНИ З РЕГІОНІВ: нотаріуси Вінницької області провели загальні збори та підвищили свою кваліфікацію

09 березня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

   За інформацією відділення Нотаріальнї палати України у Вінницькій області 22 лютого 2017 року було проведено загальні збори нотаріусів Вінницької області, в яких взяли участь 144 нотаріуса із 188, що зареєстровані в області.
   За результатами заходу 
було обрано Храпенко Наталію Володимирівну в якості кандидата на посаду члена Комісії з питань складання іспиту із спадкового права посадовими особами органів місцевого самоврядування, уповноваженими на вчинення нотаріальних дій та Лисенко Олену Михайлівну  як кандидата на посаду члена ВКК нотаріату.
   У ході зборів були розглянуті питання  стану заборгованості нотаріусів по сплаті членських внесків до НПУ та з
атверджено звіт про роботу відділення НПУ у Вінницькій області за 2016 рік.
      Особам, які не мали заборгованості по членським внескам - було вручено збірник "Єдина нотаріальна практика: методичні рекомендаціі та правові позиції НПУ за 2016 рік".

   А вже 04 березня 2017 року в місті Вінниці було проведено безкоштовно ( за рахунок членських внесків) семінар на тему: «Законодавчі зміни державної реєстрації» для нотаріусів Вінницької області. 116 нотаріусів області отримали відповідні Сертифікати.
Доповідачами на семінар були запрошені:
МАРТИНЮК О. А. –  доктор наук філософії у галузі права, заступник директора - начальник управління з питань нотаріату Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України;
ЛЕЩЕНКО А. О. – заступник директора Департаменту приватного права - начальник управління нормативно-правового забезпечення державної реєстрації Міністерства юстиції України.

 

Кількість переглядів: 1340

Архів публікацій