УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Вітальне слово новообраного президента НПУ Марченка В.М.

25 квітня 2016
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

 

Шановні колеги!

Людей зближують спільні повсякденні клопоти й прагнення, спільні досягнення та труднощі.

А нас (нотаріальну спільноту) поєднує історія нашого нотаріату, його минуле, сьогодення і майбутнє. Позачерговий з’їзд нотаріусів України, який пройшов 22–23 квітня 2016 року, увійде в історію нотаріату України як демократична подія, що відбулася з волі самих нотаріусів, бо ми маємо спільне бажання творити нове щасливе майбутнє нашої професії.

Дякую Вам усім, мої дорогі колеги, за плідну співпрацю на цьому з’їзді. Величезнаподяка ініціативній групі,до складу якої увійшли нотаріуси всієї України, та Оргкомітетові, який зробив можливим проведення цього з’їзду на високому демократичному рівні повної відкритості.

Дякую всім і кожному, хто подав заяву про скликання Позачергового з’їздунотаріусівУкраїни,та усім, хто працював у залі та в президії.Дякую колегам, які на своїх робочих місцях по всій Україні підтримували делегатів з’їзду, — ми відчували вашу підтримку, і вона допомагала нам знаходити вірні рішення.

Надзвичайно велике значення для майбутнього нотаріальної спільноти України та збереження її єдності має мужнє рішення Наталії Володимирівни Василини про дострокове складання повноважень Президента Нотаріальної палати України.

Окремо маю бажання висловити свою повагу Андрієві Сидоренку та Олександру Бєднову і сподівання, що надзвичайно важливі пункти їх програм будуть успішно реалізовані у процесі розбудови нашого самоврядування. Цей з’їзд —лише початок спільного та довгого шляху на користь професії.

Усіх без винятку делегатів вразила технічна частина проведення з’їзду та он-лайн трансляція, яка дала нам можливість залишити в минулому суперечки і позбавила сумнівів у прийнятті рішень з’їзду!

Мої найщиріші вітання делегатам з’їзду і нотаріальній спільноті України! Бажаю усім нам вагомих досягнень у нашій праці.

Нехай на сторінках історії українського нотаріату і Нотаріальної палати України і надалі не залишиться «білих плям»!
Нехай лейтмотивом нашої роботи, її головним підґрунтям стане задекларована цим з’їздом демократичність!

Нотаріальна палата України — для нотаріусів, для кожного з нас.

І двері її і надалі завжди будуть відкриті для кожного нотаріуса.

З найкращими побажаннями плідної спільної роботи і впевненості у тому, що ми разом будуємо майбутнє нотаріату України!
    
З повагою   Володимир Марченко

Кількість переглядів: 747

Архів публікацій