УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

НОТАРІУСИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗІБРАЛИСЯ В РАМКАХ ЧЕРГОВОГО СЕМІНАРУ

27 лютого 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Для нотаріальної спільноти Запорізької області 23 лютого було проведено черговий семінар. В ході заходу були розглянуті основні  питання з організації роботи установ нотаріату. Крім того, на семінарі проаналізували роботу за 2016 рік, озвучили основні позитивні моменти та обговорили проблемні питання.
Серед основних спікерів заходу буди: Сергій Нікітенко - заступник  начальника Головного територіального управління юстиції з питань  державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області, Юлія Скочко - директор Запорізької філії Державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України, Людмила Масловець - голова відділення Нотаріальної палати України у Запорізькій області, а також Наталія Лєміш – начальник відділу з питань нотаріату ГТУЮ у Запорізькій області та Марія Кулішова -  начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації.
       Після закінчення семінару відбулися збори відділення НПУ.
   На зборах були присутні 124 нотаріуса. Голова відділення Людмила Масловець прозвітувала  про роботу відділення у 2016 році. Також були розглянули питання про стан сплати  членських внесків нотаріусів до НПУ, попередили боржників про те, що у разі непогашення заборгованості до 1 квітня, Правління буде запрошувати їх на засідання і вирішувати питання про передачу  до розгляду на  Раду та комісію з питань професійної етики.
   За порядком денним було проведено обрання кандидатів до Вищої кваліфаційноі комісії з питань нотаріату та Комісіі з питань складання іспиту із спадкового права посадовими особами органів місцевого самоврядування, уповноваженими на вчинення нотаріальних дій. Більшістю голосів обрано  Філіпову Ларису Петрівну та Процюк Наталію Петрівну відповідно.
До ревізійної комісії НПУ від відділення обрано 
 Цекеєву Ірину Олександрівну.

Інформація надана відділенням НПУ у Запорізькій області

Кількість переглядів: 2180

Архів публікацій