УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

АНОНС! Засідання робочої підгрупи з питань вдосконалення законодавства у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб

27 лютого 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

    Покращення системи захисту прав внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО) через вдосконалення законодавства України визначено як одне із першочергових завдань дій Уряду України, що підтримується Проектом Ради Європи в рамках Плану дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки. 

    На виконання цього завдання було утворено підгрупу з питань оформлення та визнання спадщини, а також вчинення нотаріальних дій, що входить до складу Робочої групи з питань підготовки проектів законів та підзаконних нормативно-правових актів з вдосконалення національного законодавства України у сфері захисту прав ВПО. 
   Нотаріальна палата України була запрошена в якості експерта та, за результатами опрацювання проблемних питань, надала свої пропозиції щодо вчинення нотаріальних дій з майном, розташованим на непідконтрольній Україні території, на розгляд Міністерства юстиції України та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішьо переміщених осіб України.
   Наступне засідання робочої підгрупи заплановано на 02 березня 2017 року, о 10.00 год, в офісі Ради Європи в Україні (м. Київ, вул. Іллінська, 8, 7 під'їзд, 6 поверх).
   Участь у засіданні візьмуть представники Проекту Ради Європи, фахівці Міністерства юстиції України та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішьо переміщених осіб України.

 

Кількість переглядів: 655

Архів публікацій