УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Збір грошей для армії та їх витрачання

21 серпня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

Нотаріуси Волинської області неодноразово організували збір коштів за які було придбано прибор нічного бачення, комплекти рацій, бронежилети, лікарські препарати, предмети першої необхідності. Все придбане було передано до зони АТО.

І важливий момент, який не коштує грошей, але підтримує дух наших бійців – діти нотаріусів передають до зони АТО свої дитячі малюнки.

На території Волинської області розташована 51-ша механізована бригада, бійці якої приймають участь в АТО (розташування гарнізона - А2331, м. Володимир-Волинський, Волинська область). Державні нотаріуси, нотаріуси найближче розташованих до в/ч нотаріальних округів та їх сім’ї зібрали до зони АТО не одного бійця 51-ї бригади ( придбання обмундирування, предметів першої необхідності, тощо). Однак, надати точну інформацію, а тим паче назвати суму допомоги не має можливості, бо багато із нотаріусів творять добро не афішуючи цього.

У військовому шпиталі м. Луцька (в/ч А-4554) на лікуванні та реабілітації перебуває багато військовослужбовців, які отримали поранення на Сході нашої держави. За зібрані кошти нотаріусами було придбано та передано шпиталю необхідні лікарські препарати. В зв’язку з тим, що приміщення шпиталю є пам’яткою архітектури і до нього не можна прибудувати пандус - існує проблема в транспортуванні поранених до Луцької міської лікарні для проходження процедури МРТ, оскільки хірургічне відділення шпиталю розташоване на другому поверсі, без ліфта і пандуса.

Нотаріуси Волині активно долучаються до збору коштів на придбання військовому шпиталю м. Луцька апарату МРТ.
КООРДИНАТОРОМ з питань організованого збору коштів для проведення лікування та реабілітації військових, які отримали поранення в зоні АТО та перебувають на лікуванні у військовому шпиталі м.Луцька, зокрема організацією зборів коштів для придбання апарату МРТ є приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу Волинської області – АРИВАНЮК НАТАЛІЯ АНАТОЛІЇВНА ( Natali Natali Aryvaniuk). Адреса розташування її робочого місця – м. Луцьк, вул. Крилова, 7, Волинська область, тел.(0332) 72-28-91,
моб. 050-65-40-649 ; ел.адреса: notarius_lutsk@mail.ru.

Рахунки відкриті на ім’я Наталії Ариванюк:
- 5168742016861621 – гривня;
- 5168742016861613 – долар США;
- 5168742016861605 – євро.

Ще на початку АТО, під час проведення круглих столів, нарад, семінарів нотаріусів Волинської області, неодноразово озвучувалася позиція багатьох колег – не брати кошти за ряд нотаріальних дій з тих, хто потребує нашої допомоги. Окрім того, кожному нотаріусу Волинської області на їх електронні адреси було розіслано інформацію щодо надання допомоги ( в тому числі безкоштовне оформлення документів) біженцям, сім’ям загиблих, сім’ях тих, хто перебуває в зоні АТО та усім тим, хто цього потребує.

З повагою,

Голова відділення НПУ
у Волинській області
Ірина Шум

Кількість переглядів: 944

Архів публікацій