УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Зібрання нотаріусів у м. Рівне, присвячене професійному святу - Дню нотаріату України

04 вересня 2014
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

2 вересня 2014 року у м. Рівне відбулося зібрання нотаріусів, присвячене професійному святу - Дню нотаріату. На захід прибули нотаріуси з усіх куточків Рівненської області.

Захід проходив в атмосфері стурбованості подіями на сході України,  звітності про благодійницьку роботу, збір грошових коштів, дитячих малюнків та інше для військовиків, що перебувають у зоні АТО.

Нотаріуси з вдячністю сприйняли привітання від Міністра юстиції України Павла Петренка та Президента Нотаріальної палати України Наталії Василини.

Заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Приварський Юрій Юрійович, заступник голови Рівненської обласної ради Павлюк Степан Іванович, Рівненський міський голова Хомко Володимир Євгенович вручили Почесні грамоти, нагрудні знаки, подяки, квіти, сказали багато теплих слів та побажань. Начальник Головного управління юстиції в Рівненській області Данилюк Степан Іванович, його заступник - Гордійчук Сергій Васильович, начальник відділу нотаріату Грошева Оксана Миколаївна, а також Голова Відділення НПУ в Рівненській області Бернацька Інна Михайлівна побажали миру на рідній землі, здоров'я, успіхів у професійній діяльності, гараздів в особистому житті, вручили почесні грамоти, нагрудні знаки, квіти. Надійшло вітання нотаріусам області і від начальника Реєстраційної служби ГУЮ в Рівненській області Кічатої Тетяни Іванівни. Увага представників органів влади до нотаріусів у день їх професійного свята свідчить про взаємоповагу та тісну співпрацю.

Приємно, що до участі в заході долучились нотаріуси, які припинили діяльність у зв'язку з виходом на пенсію, - Ткачук Маргарита Юхимівна, Куц Алла Іванівна, присутність яких ніби повернула час у минуле, коли ми всі були разом у професії. Прекрасно, коли молодість вітає досвід. Колегам «у відставці» вручено Почесні грамоти від Відділення Нотаріальної палати України в Рівненській області за великий особистий внесок у розвиток нотаріату України, професіоналізм, багаторічну сумлінну працю.

Зібрання проходило у дружній і теплій обстановці, сповнене теплотою  та радістю з нагоди свята улюбленої професії і водночас тривога і смуток через події в державі. Кожен з присутніх відчував свій обов'язок перед Україною у її розбудові, перед українцями, що сьогодні віддають свої життя та здоров'я за наше світле майбутнє.
Нотаріуси області подякували усім учасникам заходу, - Данилюку Степану Івановичу, Гордійчуку Сергію Васильовичу, Грошевій Оксані Миколаївні, представникам облдержадміністрації та обласної ради, Рівненському міському голові за позитивну та злагоджену взаємодію, за заохочення нотаріусів. Така підтримка дуже відчутна і потрібна нотаріусам, надихатиме на позитивні зміни в нотаріаті області, сприятиме вдосконаленню роботи, а також впливатиме на моральний стан кожного нотаря.
Голова Відділення Нотаріальної палати в Рівненській області Інна Бернацька висловлює подяку нотаріусам за самовіддану працю і активну громадянську позицію! 

Фотозвіт: http://npu.in.ua/ua/multimedia/galereya/category/21-privitannya-ta-nagorodzhennya-notariusiv-rivnenshchini

Кількість переглядів: 1031

Архів публікацій