УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Зустіч Володимира Марченка з народним депутатом України, членом Комітету з питань правової політики та правосуддя Верховної Ради України Русланом Сидоровичем

23 грудня 2016
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

 

23 грудня 2016 року Президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко зустрівся з народним депутатом України, членом Комітету з питань правової політики та правосуддя Верховної Ради України (далі – Комітет) Русланом Сидоровичем.
У ході зустрічі обговорено співпраця Нотаріальної палати України та Комітету щодо розробки та опрацювання законодавчих актів з питань медіації, визнання права власності  держави на програмне забезпечення Єдиних та Державних реєстрів інформаційної системи Міністерства юстиції України, внесення змін до Кримінального кодексу України з метою захисту професійних прав нотаріусів та вдосконалення державного регулювання нотаріальної діяльності.

«Ми підтримуємо прагнення Нотаріальної палати щодо запропонованих ініціатив, оскільки для нас є важливою участь нотаріальної спільноти в законодавчому процесі» - сказав народний депутат України Руслан Сидорович.

 Як зазначив Президент НПУ Володимир Марченко Нотаріальною палатою  уже напрацьовано ряд проектів законодавчих актів, якими пропонується внести зміни до діючих законів. «Ми готові надати ці проекти в Комітет для подальшого опрацювання та підтримки»  - додав він.

 

 

Кількість переглядів: 645

Архів публікацій