УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Зустріч Президента Нотаріальної палати України з експертом Стратегічної групи з підтримки реформ

16 лютого 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

13 лютого в офісі Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» відбулася зустріч Президента Нотаріальної палати України Володимира Марченка з експертом Стратегічної групи з підтримки реформ, експертом Світового Банку Любою Бердслей.
     У ході зустрічі Влодимир Марченко поінформував експертів про особливості українського нотаріату, який діє в системі латинського нотаріату. Особливо детально були обговорені питання делегування нотаріусам функцій реєстраторів, взаємодії з Міністерством юстиції, перспективи розвитку (включаючи можливість зняття мораторію на обіг землі сільськогосподарського призначення), проблемні питання.
    Пані Люба наголосила, що експертна група працює з Кабінетом Міністрів, Парламентом і Адміністрацією Президента України. Основне завдання –  допомога в проведенні реформ, які сприятимуть економічному зростанню, залучення інвестицій, поліпшення бізнес-клімату в Україні. Тому експертів цікавить питання взаємодії  з нотаріатом України як інститутом, що сприяє розвитку бізнесу та створює умови для його функціонування.
       За результатами зустрічі сторони домовились про співпрацю та підтримку нотаріату в Україні, сприяння у вирішенні нагальних проблем, що стоять перед нотаріальною спільнотою, та знаходження спільних рішень.

Кількість переглядів: 794

Архів публікацій