УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

НПУ залучатимуть до участі в проектах Офісу бізнес-омбудсмена в Україні

01 вересня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

29  серня 2017 року відбулася зустріч члена Ради НПУ, голови комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності Дмитра КИРИЛЮКА та члена НПУ Ольги ДІБРОВИ з народним депутатом України Віталієм КУПРІЄМ та заступником бізнес-омбудсмена в Україні Ярославом ГРЕГІРЧАКОМ.

У  ході зустрічі сторони обговорили документ, підготовлений Офісом бізнес-омбудсмена в Україні, а саме: системний звіт "Боротьба з рейдерством: сучасний стан і рекомендації".

Д. Кирилюк наголосив на тому, що НПУ готова долучитися до реалізації проектів Офісу бізнес-омбудсмена в Україні та участі у підготовці таких системних документів і звітів, що дозволить більш об'єктивно оцінити ситуацію з рейдерством та знайти дієві інструменти боротьби.

"На сьогодні нотаріуси виконують функції державних реєстраторів і наша діяльність спрямована на боротьбу з таким негативним явищем як рейдерство. Тому НПУ підтримує ті антирейдерські програми, які спрямовані на гармонізацію відносин у бізнес-колах" - зауважила Ольга Діброва.

Про свою готовність допомогти у реалізації ініціатив щодо боротьби з рейдерстовм на законодавчому рівні заявив на зустрічі і  народний депутат Віталій Купрій. Він погодився на проведення ряду спільних заходів як за участі НПУ, так і на запрошення останньої.

Сторони дійшли згоди, що необхідно інтегрувати нотаріат у державні процеси регуляції відносин у сфері реєстрації для максимально позитивного ефекту антирейдерських програм, що нині діють в Україні.

Кількість переглядів: 2331

Архів публікацій