УВАГА! Сайт працює у тестовому режимі.

Початок запису на навчання до Міжнародного університету нотаріусів у Буенос-Айресі

26 квітня 2017
Розмір шрифту: Аб Аб Аб

З 9 до 15 липня 2017 року в Буенос-Айресі (Аргентина) відбудеться шостий випуск Міжнародного університету нотаріусів (МУН) МСЛН.

Молодим нотаріусам віком до 35 років, з досвідом професійної діяльності не менше 5-ти років, пропонується тиждень інтенсивного навчання і міжнародних зустрічей.

Тематика навчання торкатиметься актуальних теоретичних та практичних нотаріальних питань: боротьби з відмиванням грошей, деонтології, спадкування, нерухомості, правового регулювання компаній, нових технології тощо.

Заняття Міжнародного університету нотаріусів 2017 року проводитимуться із синхронним перекладом на іспанську, французьку та англійську мови.

Для участі бажаючим необхідно заповнити лист-заявку (іноземною мовою) і скласти коротку біографічну довідку (резюме), які надіслати до Нотаріальної палати України не пізніше 20 травня 2016 року для схвалення та подальшого направлення до МСЛН.

Максимальна кількість рекомендованих кандидатів від кожної країни становить 5 осіб. Загальна кількість студентів обмежена. МСЛН залишає за собою право зменшувати кількість учасників від кожної країни на основі отриманих заявок (див. зразок заявки у додатку).

Навчальний процес, у тому числі навчальні матеріали, забезпечуються МСЛН і партнерами. Сума реєстраційного збору становить 100 євро. Транспорт, проживання та пов'язані з цим витрати на місці сплачуються учасниками або нотаріальними конторами, від яких нотаріуси направлені на стажування.(більш детально див. довідку).

Бажаючих виїхати на навчання просимо звертатись до голови Комісії з міжнародного співробітництва НПУ Бєднова Олександра Анатолійовича (моб. т. 0503226757) та міжнародного відділу НПУ email: interdep.npu@gmail.com

Додаток:

1. Довідка щодо занять 6-го випуску МУН

2. Реєстраційна форма (англ.  мова)

3. Реєстраційна форма (франц. мова)

Кількість переглядів: 1212

Архів публікацій